Wenkbrauwen Den Helder

Wenkbrauwen epileren of verven in schoonheidssalon Den Helder

Beauty Brows 

Je zelf uiten doe je ook met je gezicht en je wenkbrauwen bepalen een groot gedeelde van de expressie. Het is belangrijk om je wenkrauwen goed te modeleren zodat het een natuurlijke look heeft. Door het epileren en verven van de wenkbrauwen draagt deze behandelingen bij aan een sprekende en natuurlijke gezichtsuitdrukking. 

Wenkbrauwen Epileren

Voor een natuurlijke look

Je zelf uiten doe je ook met je gezicht en je wenkbrauwen bepalen een groot gedeelde van de expressie. Het is van belang om je wenkbrauwen zo te epileren dat er een goed model in zit. Dit draagt bij aan een sprekende en verzorgde gezichtsuitdrukking. Voor dat ik begin met epileren kijk ik samen met jou naar een te behalen mooi, natuurlijk en gewenst resultaat.

 

Wenkbrauwen verven

De kleur maakt het verschil

Wenkbrauw verf zijn er in verschillende kleuren. De kleur van je huid en haar bepaald vaak de kleur van de verf voor de wenkbrauwen. De verf producten die ik gebruik zijn er in verschillende kleuren en voor alle gewenste kleurcombinaties kan de verf worden gemengd voor het beste natuurlijke resultaat. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten en blijft gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Na deze periode zal de verf  langzaam vervagen en kleuren de wenkbrauwen naar de oorspronkelijke kleur terug.